Verkoopprocedure Kasteeltuinen Geldrop

Op 3 juli 2018 is de verkoop van het project Kasteeltuinen Geldrop gestart. Het project is met zeer veel enthousiasme ontvangen en we hebben meer dan 100 inschrijvingen op de 46 huizen gehad. Vanaf midden juli is er een toewijzing geweest en worden er gespreken met de kandidaten (en eventueel reserve kandidaten) gevoerd. In de loop van de komende tijd zal helder worden welke bouwnummers verkocht zullen zijn.

Heeft u interesse maar had u zich niet aan het begin van  de verkoop ingeschreven: geen probleem. Schrijf u en in komen er alsnog woningen vrij dan zullen we u benaderen.

U kunt zich inschrijven op de homepage

Inschrijven voor een woning

Het inschrijven voor een woning kan alleen via de website www.kasteeltuinen-geldrop.nl . Daar kunt u aan te geven voor welke woning u in aanmerking wilt komen. Heeft u meerdere voorkeuren dan kunt u zich ook inschrijven voor meerdere woningen. Alleen complete inschrijvingen worden in behandeling genomen.

Indien u een woning krijgt toegewezen zal de woning twee weken voor u worden gereserveerd. Binnen deze periode neemt de makelaar contact met u op om een afspraak te maken. In het gesprek met de makelaar krijgt u meer informatie over het plan en de woning. Ook kunt u uw vragen stellen. Op het einde van het gesprek kunt u aangeven of u optie wenst of dat u direct besluit tot koop over te gaan.

Optie

Een optie wil zeggen dat de woning voor u gereserveerd wordt gedurende een periode van 1 week. In die periode komt u tot de beslissing of u het huis wil kopen. Indien u niet doorgaat wordt de optie teruggegeven en zal de woning worden toegewezen aan een reserve kandidaat.

Kopen

U besluit verder te gaan met de aankoop. Dit wordt vastgelegd in een koop- en een aannemingsovereenkomst. De verdere procedure wordt door de makelaar uiteengezet.