Over ons

Houta

Houta bouwt, ontwikkelt, onderhoudt en verhuurt gebouwen. Voor de particuliere en zakelijk markt. Met professionaliteit, passie, jarenlange ervaring en vakkundige partners, tegen een prima prijs-kwaliteitverhouding.  Maar vooral voor en met u… Het gaat immers om uw omgeving. Of u er nu woont, werkt of ontspant. Wij combineren uw wensen en eisen met onze jarenlange kennis, ervaring en contacten in de bouwwereld en realiseren zo samen met u de slimste, smaakvolste oplossingen. Keer op keer zorgt Houta voor een stevig fundament om op te bouwen. Zo krijgt elk project de unieke signatuur en hoogstaande kwaliteit die het verdient.
https://houta.nl/

Zuidvast

Zuidvast is een netwerkorganisatie waarbij we krachten en capaciteiten bundelen en versterken met duurzame samenwerkingen. Dit sluit precies aan op wat wij vinden wat projectontwikkeling in de meeste zuivere vorm moet zijn; telkens opnieuw de context van de opgave bepalen en daarbij de juiste partners selecteren. Wij zijn een onafhankelijk organisatie dat gespecialiseerd in het (her)ontwikkelen van plannen, gebouwen en het managen van ontwikkelingsprocessen. We denken daarbij niet alleen in gebouwen of projecten, maar vooral ook in termen van individuele mensen, omgeving en cultuur. Wij werken voor gemeenten, woningstichtingen, grondeigenaren, projectontwikkelaars en bouwbedrijven.
http://www.zuidvast.nl/ 


ERA Focus makelaars

Het kopen en verkopen van een huis is geen doel op zich maar het gevolg van veranderingen in uw leven.  Een andere baan, de groei van uw gezin of juist het beëindigen van een relatie. Wij voelen ons uitgedaagd om u te helpen uw doelen te realiseren. Daarbij koppelen we jaren lange ervaring en een persoonlijk contact aan een professionele dienstverlening gebaseerd op service.


Dezelfde passie en drive tot succes heeft ons bij elkaar gebracht. Vanuit puur ondernemerschap (alle makelaars zijn co-owner) en een efficiënte organisatie houden we ons bezig met maar één focus: het realiseren van uw woondromen.

http://www.erafocus.nl