Verkoop Kasteeltuinen Geldrop gaat starten!

19 juni 2018

Als geïnteresseerden in het woningbouw project Kasteeltuinen in Geldrop kunnen wij u met genoegen informeren over de voortgang.


 

Dichtbij het centrum van Geldrop realiseert Houta Projectontwikkeling en Zuidvast Projecten, Kasteeltuinen, een nieuwbouw woonproject van 46 woningen. Dinsdag 3 juli 2018 start de verkoop. Woonwijk Kasteeltuinen zal worden gerealiseerd in de achtertuin van het kasteel van Geldrop. Gelegen tussen de loop van de Kleine Dommel, Kasteeltuin, Mierloseweg, Kievitstraat en Talingstraat. De ligging is zeer gunstig. Winkels, scholen, sport, openbaar vervoer, gezondheidszorg, groen, horeca en het centrum, voor de nieuwe bewoners is alles om de hoek.


Er worden 7 woningtypen aangeboden in verschillende varianten. De woningen liggen aan rustige brede groenstroken in een uitzonderlijk natuurrijk en groene omgeving of een sfeervol hofje wat in het groen gelegen is. Het aangrenzende Dommellandschap wordt verbeterd met natuurontwikkeling van de Mierloseweg tot aan de Wielewaal/Helze. De woningen staan op royale percelen.


Een schitterend plan, vooral omdat het zo uniek in de natuur gelegen is. Het aangrenzende natuurgebied in het Kleine Dommeldal is een prachtige omgeving om te fietsen, wandelen en te genieten van de natuur.


LSWA Architecten maakt het ontwerp voor:  • 8 levensloopbestendige woningen aan een hofje. Waarvan 2 vrijstaande (kavel 39 en 40) en 6 twee onder een kap woningen (kavel 41 t/m 46).

  • 12 woningen, tweekappers, aan de Talingstraat (kavel 1 t/m 12). Hiervan hebben 4 woningen een levensloopbestendig programma (kavel 3 t/m 6).


Architecten aan de Maas is verantwoordelijk voor het ontwerp van:  • 7 vrijstaande villa’s (kavel 16 t/m 20, 27 en 38).

  • 3 vrijstaand geschakelde woningen (kavel 13 t/m 15).

  • 6 twee onder een kap woningen (kavel 21 t/m 26).

  • 8 vrijstaand (geschakelde) woningen met een levensloopbestendig programma (kavel 28 t/m 32 en 35 t/m 37).

  • 2 twee onder een kap woningen met een levensloopbestendig programma (kavel 33 en 34).


Start verkoop 3 juli 2018


Op 3 juli gaan deze woningen in de verkoop. Deze start verkoop vindt plaats van 16.00 tot 20.00 uur in Kasteel Geldrop aan de Mierloseweg 1 in Geldrop. Hier kunnen geïnteresseerden meer informatie ontvangen. De verkoopprijzen liggen tussen € 300.000,-- en € 750.000,--. U kunt zich hier aanmelden. U bent van harte welkom.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Kasteeltuinen Geldrop?

Bekijk ook het project Kasteeltuinen Geldrop »