Ridder, Bouwnummer 9

Prijsindicatie

€ 420.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

145 m2

Kaveloppervlak

240 m2

Omschrijving

Plandeel Ridder.
Plandeel Ridder bestaat uit een 8 tal grote twee-onder-een-kap woningen aan de Tallingstraat. De fraaie rode gevels combineren mooi met de vlakke rode dakpannen. De variatie van woningen zorgen voor een mooi straatbeeld met duidelijke accenten op de hoeken.

Indeling:
De dieptemaat van 10.85 zorgt voor een geweldige ruimte bij deze tweekapper. De keuken zit standaard aan de voorzijde maar kan ook aan achterkant geplaatst worden. De totale living (keuken en woonkamer) is ruim 53 m2 groot.

Op de eerste verdieping is er een grote ouderslaapkamer aan de achterzijde met een inloopkast. Aan de voorzijde zijn nog twee flinke slaapkamers. Verder is er een complete badkamer met inloopdouche, ligbad, 2e toilet en dubbele wastafel.

De 2e verdieping biedt ruimte aan een enorme zolder met de mogelijkheid voor 1 of meer kamers.

De garage ligt achter op het kavel.

Afwerking:
Alle huizen zijn compleet geïsoleerd en hebben een EPC waarde lager dan 0,26. Verder wordt iedere woning opgeleverd met zonnepanelen die of op de platte daken liggen of in het dakvlak zijn geïntegreerd. De verwarming van de huizen vind plaats door middel van warmte pompen in combinatie met vloerverwarming.
Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen van Grohe.
Het project wordt gasloos gebouwd. De combinatie optimale isolatie, zonnepanelen en warmtepompen zorgen voor toekomst bestendige woningen, aantrekkelijk in maandlasten en het milieu.

Ligging:
Woont u graag in een rustige omgeving met alle stedelijke voorzieningen op loopafstand? Dan ben u in Kasteeltuinen aan het goede adres. Geldrop staat bekend om haar gezellige horecaplein met uitnodigende terrasjes in de zomer en schaatsbaan in de winter. Daarnaast biedt Geldrop een ruim aanbod aan lokale en landelijke winkelformules, scholen, sportclubs, openbaar vervoermogelijkheden en gezondheidszorg. In Geldrop vindt u voor elk wat wils.

Het project Kasteeltuinen is uniek binnen de gemeente, omgeven door véél groen en een oase van rust. In en rondom Geldrop is een uitgebreid fiets-, wandel- en ruiternetwerk te vinden, de prachtige Strabrechtse heide liggen om de hoek en Eindhoven en Helmond op een steenworp afstand. Door de directe aansluiting op de A67 bent u snel onderweg!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 420.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
145 m2
Perceeloppervlakte
240 m2
Inhoud
640 m3

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Verkooptekeningen


Bekijken

Bekijken

Brochure Kasteeltuinen Geldrop


Bekijken

Bijbehorende documentatie


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

ERA Focus makelaars Eindhoven

Eindhoven

Kasteeltuinen Geldrop

Is een ontwikkeling van:

Zuidvast Projecten B.V.

Houta

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Ridder in het project Kasteeltuinen Geldrop