Hertog, Bouwnummer 28

Prijsindicatie

€ 600.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

200 m2

Kaveloppervlak

420 m2

Omschrijving

Het Plandeel Hertog bestaat uit 10 zeer grote levensloopbestendige semi bungalows. Door de forse ruimte op de verdieping met de mogelijkheid van 3 goede slaapkamers en een badkamer is dit type ook een prima geschikt als gezinswoning.

Indeling:
Deze semi bungalow heeft een ruime living ongeveer 57 m2 met aan de voorzijde een riante eetkeuken en aan de achterzijde de woonkamer. In principe kunt u deze functies ook omdraaien. Via een portaal is de slaapvleugel toegankelijk. Deze bestaat uit een slaapkamer van 25 m2 met een directe toegang tot de badkamer met inloopdouche, wastafel en extra toilet.

Op de verdieping zijn standaard 2 slaapkamers, een berging en een 2e badkamer met douche en wastafel. Het is mogelijk om op de verdieping 3 slaapkamers te realiseren. Hierdoor kan indien gewenst op de begane rond de slaapvleugel een andere functie krijgen.

Afwerking:
Alle huizen zijn compleet geïsoleerd en hebben een EPC waarde lager dan 0,26. Verder wordt iedere woning opgeleverd met zonnepanelen die of op de platte daken liggen of in het dakvlak zijn geïntegreerd. De verwarming van de huizen vind plaats door middel van warmte pompen in combinatie met vloerverwarming. Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen van Grohe. Het project wordt gasloos gebouwd. De combinatie optimale isolatie, zonnepanelen en warmtepompen zorgen voor toekomst bestendige woningen, aantrekkelijk in maandlasten en het milieu.

Ligging:
Woont u graag in een rustige omgeving met alle stedelijke voorzieningen op loopafstand? Dan ben u in Kasteeltuinen aan het goede adres. Geldrop staat bekend om haar gezellige horecaplein met uitnodigende terrasjes in de zomer en schaatsbaan in de winter. Daarnaast biedt Geldrop een ruim aanbod aan lokale en landelijke winkelformules, scholen, sportclubs, openbaar vervoermogelijkheden en gezondheidszorg. In Geldrop vindt u voor elk wat wils.

Het project Kasteeltuinen is uniek binnen de gemeente, omgeven door véél groen en een oase van rust. In en rondom Geldrop is een uitgebreid fiets-, wandel- en ruiternetwerk te vinden, de prachtige Strabrechtse heide liggen om de hoek en Eindhoven en Helmond op een steenworp afstand. Door de directe aansluiting op de A67 bent u snel onderweg!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 600.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
200 m2
Perceeloppervlakte
420 m2
Inhoud
851 m3
Overige inpandige ruimte
20 m2

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Verkooptekening


Bekijken

Brochure Kasteeltuinen Geldrop


Bekijken

Bijbehorende documentatie


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

ERA Focus makelaars Eindhoven

Eindhoven

Kasteeltuinen Geldrop

Is een ontwikkeling van:

Zuidvast Projecten B.V.

Houta

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Hertog in het project Kasteeltuinen Geldrop