Prins, Bouwnummer 14

Prijsindicatie

€ 669.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

206 m2

Kaveloppervlak

435 m2

Omschrijving

Het plandeel Prins bestaat uit 3 erg grote vrijstaande huizen die aan de voor-, achter- of zijkant aan een groenvoorziening grenzen.

Wat direct opvalt is de enorme breedte van het perceel ; 13 meter! Het huis zelf is 7.5 meter breed ; de hal is zonder meer royaal; de living is ongeveer 68 m2 groot. De keuken kan zowel aan de voor- als achterkant geplaatst worden. De garage biedt volop ruimte en daar bevinden zich naast de aansluiting van wasmachine en droger (die ook op zolder kunnen) ook de warmtepomp.

Op de eerste verdieping zijn 3 grote slaapkamers, een inloopkast (die ook weer bij 1 van de slaapkamers getrokken kan worden), een separaat toilet en een riante badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel.

De 2e verdieping wordt standaard als open zolder opgeleverd. Hier kunt u 2 grote slaapkamers maken. Ook een 2e badkamer behoort tot de mogelijkheden.

Afwerking:
Alle huizen zijn compleet geïsoleerd en hebben een EPC waarde lager dan 0,26. Verder wordt iedere woning opgeleverd met zonnepanelen die of op de platte daken liggen of in het dakvlak zijn geïntegreerd. De verwarming van de huizen vind plaats door middel van warmte pompen in combinatie met vloerverwarming.
Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen van Grohe.
Het project wordt gasloos gebouwd. De combinatie optimale isolatie, zonnepanelen en warmtepompen zorgen voor toekomst bestendige woningen, aantrekkelijk in maandlasten en het milieu.

Ligging:
Woont u graag in een rustige omgeving met alle stedelijke voorzieningen op loopafstand? Dan ben u in Kasteeltuinen aan het goede adres. Geldrop staat bekend om haar gezellige horecaplein met uitnodigende terrasjes in de zomer en schaatsbaan in de winter. Daarnaast biedt Geldrop een ruim aanbod aan lokale en landelijke winkelformules, scholen, sportclubs, openbaar vervoermogelijkheden en gezondheidszorg. In Geldrop vindt u voor elk wat wils.

Het project Kasteeltuinen is uniek binnen de gemeente, omgeven door véél groen en een oase van rust. In en rondom Geldrop is een uitgebreid fiets-, wandel- en ruiternetwerk te vinden, de prachtige Strabrechtse heide liggen om de hoek en Eindhoven en Helmond op een steenworp afstand. Door de directe aansluiting op de A67 bent u snel onderweg!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 669.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
206 m2
Perceeloppervlakte
435 m2
Inhoud
909 m3
Overige inpandige ruimte
36 m2

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Verkooptekening


Bekijken

Brochure Kasteeltuinen Geldrop


Bekijken

Bijbehorende documentatie


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

ERA Focus makelaars Eindhoven

Eindhoven

Kasteeltuinen Geldrop

Is een ontwikkeling van:

Zuidvast Projecten B.V.

Houta

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Prins in het project Kasteeltuinen Geldrop