Kasteeltuinen Geldrop

Er zijn op dit moment nog 4 woningen te koop:
• twee vrijstaande villa’s vanaf € 820.000,- von
• één vrijstaand Herenhuis € 712.000,- von
• één semibungalow € 635.000,- von

HET PLAN BESTAAT UIT DE VOLGENDE TYPEN:
-PRINS: VERNIEUWD 3 meer dan grote vrijstaande huizen met ruime garage en mogelijkheid voor 5 grote slaapkamers. Nog 1 beschikbaar. Prijs € 712000,- von
-KONING : 7 riante villa's op grote percelen. Nog 2 beschikbaar. Prijzen vanaf € 820.000, von
-HERTOG: 10 zeer grote semi bungalows uitgevoerd als vrijstaand, door garage geschakeld. Nog 1 beschikbaar. Prijs € 635.000,- von
-GRAAF: 8 hofwoningen uitgevoerd als twee onder een kap of vrijstaande semi bungalow. UITVERKOCHT.
-BARON: 6 enorme tweekappers op forse percelen met mogelijkheid van 5 slaapkamers. UITVERKOCHT.
-RIDDER: 8 ruime twee onder een kap woningen met veel ruimte. UITVERKOCHT
-MARKIES: 4 semi bungalows gebouwd als twee onder een kap woningen. UITVERKOCHT

INFORMATIE OVER HET PROJECT
We hebben voor u alle informatie digitaal beschikbaar op de project site. Van de brochure tot de technische omschrijving. Van plattegronden tot de verkooptekeningen.

WAAR VINDT U DIT ?
Hieronder ( maar ook op de pagina prijslijst) ziet u de verkavelingstekening. Als u met uw muis over de tekeningen gaat dan kunt u op ieder kavel klikken en vervolgens op de knop “meer informatie”. Dan opent de pagina van het betreffende kavel. Onderaan vindt u alle downloads.
Ook is er de algemene brochure. Die kunt u downloaden onder aan deze pagina

STELT U ZICH EENS VOOR......UW TOEKOMSTIGE WONING IN DE ACHTERTUIN VAN HET KASTEEL GELDROP ?
DAT IS PAS VORSTELIJK WONEN !

Deze plek heeft het allemaal: landelijk wonen in een groene omgeving, midden in het centrum van Geldrop en op fietsafstand van Eindhoven en Helmond. Wonen in dit gebied staat voor wandelen in het groene landschapspark, rust zoeken in de natuur en buitenspelen voor de deur. U loopt zo van de parkachtige omgeving richting het aangrenzende natuurgebied het Kleine Dommeldal, één van de mooiste beeklandschappen in Noord-Brabant.

Woont u graag in een rustige omgeving met alle stedelijke voorzieningen op loopafstand? Dan ben u in Kasteeltuinen aan het goede adres. Geldrop staat bekend om haar gezellige horecaplein met uitnodigende terrasjes in de zomer en schaatsbaan in de winter. Daarnaast biedt Geldrop een ruim aanbod aan lokale en landelijke winkelformules, scholen, sportclubs, openbaar vervoermogelijkheden en gezondheidszorg. In Geldrop vindt u voor elk wat wils.

Het project Kasteeltuinen is uniek binnen de gemeente, omgeven door véél groen en een oase van rust. In en rondom Geldrop is een uitgebreid fiets-, wandel- en ruiternetwerk te vinden, de prachtige Strabrechtse heide liggen om de hoek en Eindhoven en Helmond op een steenworp afstand. Door de directe aansluiting op de A67 bent u snel onderweg! Daarnaast beschik Geldrop over vele voorzieningen zoals een NS station, een middelbare school, een streek ziekenhuis, talloze basisscholen, sportclubs en -voorzieningen.

HET PROJECT
Project Kasteeltuinen omvat 46 koopwoningen en heeft een 7-tal typen. De huizen zijn uitgevoerd als vrijstaand, vrijstaand met de garage geschakeld of twee-onder-een-kap. Van de 46 huizen zijn er in de basis 22 levensloopbestendig. Dat wil zeggen dat er een compleet woon- en slaapprogramma op de begane grond aanwezig is. Op de verdieping van deze semi-bungalows is afhankelijk van type de ruimte tot drie slaapkamers en een badkamer. Dus een aantal van deze levensloopbestendige woningen zijn ook ideaal als gezinswoning. Maar ook zijn de meeste overige woningen als levensloop bestendig uit te voeren.
Zoekt u echt veel ruimte dan zijn de tweekappers, de vrijstaand geschakelde- en de vrijstaande woningen in het midden gebied ideaal. Naast de 3 slaapkamers op de eerste verdieping zijn er standaard (of als meerwerk) nog 2 grote kamers op de 2e verdieping te realiseren.

GROTE HUIZEN EN GASLOOS
De ontwikkelaars van het project hebben gekozen voor KWALITEIT en GROTE huizen. De gemiddelde woning in het project heeft een inhoud van maar liefst 745 m3 inhoud (sommige woningen zelfs meer dan 1000 m3). Maar ook kwaliteit is een belangrijk element. Zonnepanelen die op een fraaie wijze in de daken zijn geïntegreerd en allemaal voorzien van mooi sanitair. Maar ook huizen die klaar zijn voor de toekomst ! De combinatie van zonnepanelen en een warmtepomp zorgen voor een efficiënte en toekomstig bestendige manier van verwarmen.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Brochure Kasteeltuinen Geldrop


Download

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: